Nebudu se dlouze rozepisovat a nechám za sebe mluvit fotografi. Dnes jsme kolem poledního dorazili ke vchodu C do Prague Food Festivalu. Po několika delších minutách jsme si vystáli frontu na granty a dostali jsme se do areálu jižních zahrad Pražského hradu. Pravděpodobně jsme dorazili ve chvíli kdy na festivalu byl největší počet lidí, ale s tím člověk musí počítat.

Na festivalu jsme si vychutnali například 60 denní hovězí od Ambiente (pečené i grilované). Jehněčí hrudí, pannacotu a vynikající gaspacho od COMO. (Zdravíme Matesolu a rozhodně chválíme!) Dali jsme si i čokoládové ravioly s ricottou, burger s foie gras. Doporučujrme! Zastavte se tam zítra…

Jirka Ch

Bavím se focením a učím to ostatní. Podnikám změny, nosím motýlky a klasickou pánskou módu. Rukulíbám. Tenhle blog mně baví. Fotit!

Komentovat článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *